CompanyWall Business

Trudimo se da Vam omogućimo nesmetan i transparentan rad jer uz naše usluge možete lakše da se zadužujete. Sertifikacija CompanyWall Business Vaša je karta za ulazak na poslovno tržište, ukoliko ste relativno nepoznati, jer se investitori oslanjaju na ocenu rangiranja, a ne na "prepoznavanje imena".  Dobar bonitetni rejting je najbolji marketinški alat za Vašu kompaniju.

Primenom savremenih metoda zadovoljavamo zahtevne potrebe tržišta, ali i one individualne i specifične potrebe klijenata, s ciljem unapređenja intelektualnog kapitala, poslovnih performansi, profitabilnosti, likvidnosti i produktivnosti poslovanja u Republici Srbiji. Svakodnevno pomažemo razvoj finansijskog tržišta u Srbiji, dok razvrstavanjem klijenata u bonitetne razrede minimaliziramo rizike poslovanja za različite poslovne subjekte i olakšavamo investitorima razumevanje kreditnih rizika različitih dužnika.

Saznaj više
CompanyWall Business

CompanyWall Business region

Obogatite svoje poslovne podatke

U svakom trenutku jednostavnim pristupom možete da saznate i koji su subjekti zainteresovani za Vaše poslovne aktivnosti pregledom dostupnih podataka o Vašoj kompaniji. Sve informacije su predstavljene na jednostavan i pregledan način, i od neprocenjivog su značaja za brzo donošenje poslovnih odluka uz minimalan rizik.

Saznaj više
CompanyWall Business region

CompanyWall Web - API

Interfejs aplikacijskog programa API je skup rutina, protokola i alata za izgradnju softverskih aplikacija. U osnovi, API određuje kako softverske komponente treba da komuniciraju. Osim toga, API se koristi za programiranje komponenata grafičkog korisničkog interfejsa (GUI).

API, poznat kao interfejs za programiranje aplikacija, je integracijska spona između platformi treće strane za aplikacije za pristup njihovim karakteristikama i uslugama.

Drugim rečima, API isporučuje vaš zahtev za informacije operativnom sistemu i tada vam vraća svoj odgovor.

Na primer, kada pokrenete postupak autorizacije API-ja i želite da pristupite drugoj aplikaciji, poput Dropboxa, API će omogućiti drugoj aplikaciji poput Worda Online za pristup datoteci Dropbox za uređivanje.

Saznaj više
CompanyWall proizvodi - API
Bonitetna ocena CompanyWall

Bonitetna ocena

Skup standardizovanih podataka koji obuhvata kompletno poslovanje poslovnog subjekta

Finansijski asistent bonitetne kuce CompanyWall

Finansijski asistent

Uvid u kompletne finansijske podatke kompanije kako bi razdvojili pouzdane od nepouzdanih partnera

Bonitetni izveštaj CompanyWall

Bonitetni izveštaj

Jednostavan i precizan uvid u najvažnije podatke o poslovanju kompanije

Sertifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall Business

Sertifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda bonitetne kuće CompanyWall o uspešnosti kompanije i njegovom sigurnom poslovanju