Šta bonitetni izveštaji podrazumevaju?

Bonitetni izveštaj CompanyWall-a predstavlja precizan i pouzdan onlajn skup poslovnih informacija, neophodnih za donošenje poslovnih odluka na savremenom tržištu. CompanyWall klijentima nudi najveću bazu podataka o poslovnim subjektima u Srbiji i regionu (Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Slovenija). Naša najbolja preporuka su desetine hiljada naših aktivnih klijenata.

Finansijski izveštaji su namenjeni svim biznismenima koji žele brz i jednostavan uvid u pouzdane i koncizne podatke o svom poslovnom okruženju. Samo nekoliko klikova mišem pruža jasan i tačan izveštaj o poslovanju vaših klijenata, potencijalnih saradnika i konkurenata. Izveštaji sadrže sve što vam je potrebno kako biste stvorili pravu sliku o poslovanju firmi koje vas interesuju, kao i da sa distance utvrdite kako biste mogli da unapredite svoje poslovanje.

Bonitetni izveštaj vam dostavljamo u PDF formatu koji ujedno predstavlja i vaš portofolio - skup svih reprezentativnih kvalifikacija vašeg poslovanja, koji možete predstaviti svojim poslovnim partnerima i saradnicima.

Uz naše podatke postanite pametniji, jer to je jedina investicija koja ne može da propadne! CompanyWall bonitetni izveštaj

CompanyWall Smart podaci

Bonitetni izveštaj CompanyWall business sadrži podatke koje možemo da podelimo na:

  • Podaci o kompaniji - naziv, kontakt, rukovodstvo, pravna forma, nekretnine u vlasništvu, aktivne hipoteke i još mnogo toga
  • Vlasnička struktura - struktura do krajnjeg vlasnika, vlasnički udeli, promene u tajmlajnu
  • Finansijski podaci - bilansna stanja, poslovni prihodi i kratkoročne i dugoročne obaveze i potraživanja, analiza finansijskog položaja sa parametrima stabilnosti, poreske obaveze, menice i zalozi
  • Računi i blokade - aktivni računi, vreme provedeno u blokadi, uplate iz inostranstva
  • Bonitetna ocena - Trenutna bonitetna ocena sastoji se iz statične ocene koja se dobija ukrštanjem najznačanijih pokazatelja iz godišnjeg izveštaja i dinamične ocene koja je promenljiva zavisno od okruženja, poslovnih odluka i okolnosti. Pokazuje uspešnost vaše interakcije sa nepredviđenim poslovnim izazovima, tj. vašu poslovnu intelingenciju.
    Kapacitet za bonitetnu ocenu pokazuje mogućnost napretka u viši bonitetni razred uz CW konsultacije
  • Sudski postupci - Broj sporova, legitimacija u postupku, vrednost spora i arhiva presuda
  • Grafički prikaz - Analize finansijskih podataka, finansijski i poslovni usponi i padovi prikazani na tajmlajnu
  • Konkurencija - Popis svih kompanija koje se bave istom delatnošću, najuspešnije i najneuspešnije kompanije koje se bave istom delatnošću u Srbiji i regionu, kao i podaci o njihovom poslovanju
CompanyWall bonitetni izveštaj prikaz podataka

CompanyWall bonitetni izveštaj – budućnost poslovanja

Bonitetni izveštaj omogućava ljudima i organizacijama da postignu više. Nekada je bio namenjen praćenju rezultata radi postavljanja ciljeva za budućnost. Danas se taj fokus bitno promenio, klijenti više ne određuju ciljeve uz bonitetne izveštaje već u velikoj meri predviđaju buduće korake.

Pristup internetu i tehnološka revolucija omogućili su nam više načina na koje možemo da upoznamo klijente i razumemo njihovo ponašanje. Naš dojučerašnji zadatak da pronađemo ispravne informacije, danas je da se ne izgubimo u njima.

Bonitetna kuća CompanyWall je tu da pomogne klijentima da preuzimu kontrolu nad podacima kojima raspolažu, prepoznaju prednosti i mane područja koje istražuju i na taj način unaprede upotrebu podataka u cilju proširenja poslovanja, ostvarivanja sigurnije saradnje i produktivnijeg praćenja konkurencije.

Bonitetni izveštaji CompanyWall-a se primenjuju ne samo na donošenje sigurnijih odluka i analizu poslovanja konkurencije i saradnika u prethodnom periodu, već i za procenu budućeg poslovanja. Svrha ovih izveštaja je brže proširenje poslovanja i maksimalna optimizacija korišćenja izvora.

Moderno poslovanje spremno je da pretrpi dramatične transformacije vođene dešavanjima koja su pre samo nekoliko decenija bila u domenu naučne fantastike. Dozvolite da naši algoritmi umesto vas pronađu i logički ukrste podatke i da vas snabdemo momentalnim pristupom informacijama koje je putem internet pretrage veoma teško ili potpuno nemoguće pronaći.

Mi pažljivo osluškujemo kako tržište diše, znamo koje su vaše potrebe, interesovanja i očekivanja. CompanyWall bonitetni izveštaj USB

Bonitetni izvestaji i trendovi buducnosti

Da biste razumeli kuda se kreću trendovi, analitičke usluge kompanije Harvard Business Review zatražile su od više od 600 globalnih preduzeća i IT donosioca odluka da prenesu svoja razmišljanja o tome kako će posao izgledati do 2040. godine. Analize sugerišu da će razvoj organizacionih struktura i stvaranje efikasnih timova i dalje biti unutar glave, kao što će se odlučivati i kako iskoristiti najbolju tehnologiju za napredak.

Stvar je postala jasna tokom istraživanja: u poslovnom okruženju sve je složenije, a lideri sve više priznaju da sada moraju da planiraju budućnost.

Uprkos zabrinutosti da bi automatizovani sistemi mogli da ostave ljude bez posla, istraživanje pokazuje da će tehnologija na kraju doprineti otvaranju više novih radnih mesta. Zapravo, mnogi veruju da će tehnologija funkcionisati u partnerstvu s ljudima koji dolaze do pametnijih strateških odluka koristeći produktivnu komunikaciju i saradnju između organizacija.

Smanjite stres zbog neizvesnosti i stvorite efikasnost uz CompanyWall pametne podatke!
Bonitetna ocena CompanyWall

Bonitetna ocena

Skup standardizovanih podataka koji obuhvata kompletno poslovanje poslovnog subjekta

Finansijski asistent bonitetne kuce CompanyWall

Finansijski asistent

Uvid u kompletne finansijske podatke kompanije kako bi razdvojili pouzdane od nepouzdanih partnera

Bonitetni izveštaj CompanyWall

Bonitetni izveštaj

Jednostavan i precizan uvid u najvažnije podatke o poslovanju kompanije

Sertifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall Business

Sertifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda bonitetne kuće CompanyWall o uspešnosti kompanije i njegovom sigurnom poslovanju