BONITETNI IZVEŠTAJ


Bonitetni izveštaj CompanyWall business predstavlja precizan i pouzdan skup poslovnih informacija, neophodnih za donošenje poslovnih odluka na savremenom tržištu. CompanyWall business klijentima nudi najobuhvatniju bazu podataka o poslovanju privrednih subjekata u Srbiji i brojimo desetine hiljada aktivnih klijenata.

Finansijski izveštaji su namenjeni svim zainteresovanim osobama koje žele brz i jednostavan uvid u pouzdane i najvažnije podatke o poslovanju preduzeća. Uz samo nekoliko klikova mišem pred sobom ćete imati jasan i tačan izveštaj o poslovanju vaših klijenata, potencijalnih saradnika i konkurenata.

Ovi finansijski izveštaji namenjeni su svim zainteresovanim osobama koje žele brz i jednostavan uvid u pouzdane i najvažnije podatke o poslovanju preduzeća. Uz nekoliko klikova mišem pred sobom ćete imati jasan i tačan izveštaj o poslovanju klijenata, potencijalnih saradnika i konkurenata. Izveštaji sadrže sve što je neophodno kako biste imali temeljan uvid u poslovanje firmi koje vas zanimaju, kao i u svoje vlastito poslovanje. 

Bonitetni izveštaj o poslovanju vaše firme ćete dobiti u PDF formatu i možete ga proslediti svojim poslovnim partnerima i saradnicima putem e-mail-a, kako bi stekli kompletniji uvid u Vaše poslovanje. 

Bonitetne izveštaje Vam dostavljamo u PDF formatu na srpskom jeziku, a ukoliko je potrebno, dostavljamo vam ga i na engleskom jeziku. 

Bonitetni izveštaj CompanyWall business sadrži podatke koje možemo da podelimo na: 

  • Finansijske podatke: bilansna stanja, prikaz uspeha, analiza finansijskog položaja preduzeća koje sadrži podatke o efikasnosti poslovanja, finansijsku stabilnost,  kao i druge elemente;
  • Podatke o preduzeću:  naziv preduzeća, adresa, rukovodstvo, pravno-organizacijski oblik i drugi elementi;
  • Bonitetnu ocenu koja se računa iz statične i dinamične ocene. Statična ocena je izračunata na osnovu više pokazatelja iz godišnjeg izveštaja, a dinamična se menja kroz godinu;
  • Grafički prikaz analize finansijskih podataka;

 

 

 

Bonitetni izveštaj, koji se sastoji od najznačajnijih ekonomskih analiza poslovanja, nekada je bio namenjen praćenju rezultata radi postavljanja ciljeva za budućnost. Danas se taj fokus bitno izmenio, klijenti više ne određuju ciljeve uz bonitetne izveštaje već u velikoj meri mogu da predvide buduće korake. 

Pristup internetu i tehnološka revolucija omogućili su nam veliki broj načina na koje možemo da upoznamo klijente i razumemo njihovo ponašanje. Naš jučerašnji zadatak je bio da pronađemo ispravne informacije, današnji je da se ne izgubimo u njima. 

Zbog toga bonitetna kuća CompanyWall business olakšava klijentima preuzimanje kontrole nad podacima koji su im na raspolaganju, kako bi prepoznali nedostatak relevantnih informacija za područje koje istražuju i da bi unapredili korišćenje podataka s ciljem proširenja poslovanja, ostvarivanja sigurnije saradnje i produktivnijeg praćenja konkurencije. 

Bonitetni izveštaji CompanyWall business se primenjuju ne samo na donošenje sigurnijih odluka i analizu poslovanja konkurencije i saradnika u prethodnom periodu, već i za procenu budućeg poslovanja. Svrha ovih izveštaja je brže proširenje poslovanja i maksimalna optimizacija korišćenja izvora.