O nama


CompanyWall business od 2013. godine pomaže poslovnim subjektima da unaprede poslovanje pronalaženjem i povezivanjem klijenata. Proveravamo njihove potrebe i likvidnost, zalažemo se za poboljšanje učinkovitosti rada analizom finansijskih podataka i drugih brojnih ekonomskih faktora.

Pravoverna informacija od neprocenjivog je značaja za savremeno poslovanje i omogućava privrednim subjektima da održe korak s aktuelnim lokalnim i globalnim događajima.

CompanyWall business se bavi poboljšanjem procesa poslovanja s dugogodišnjim iskustvom, a svoj rad svakodnevno obogaćujemo pružanjem usluga klijentima na četiri različita tržišta u Evropi. Mi sa sigurnošću znamo šta je potrebno savremenoj firmi koja želi da osigura transparentno i sigurnije poslovanje.

Lideri smo u umrežavanju i uspostavljanju poslovnih veza između domaćih i stranih kompanija. Brojimo desetine hiljada zadovoljnih klijenata koji svedoče o kvalitetu naših usluga finansijskog asistenta.

Iskoristite naše usluge danas, poslujte uspešnije već sutra!


Gde smo ?

Makenzijeva 53, 11 000 Beograd


Iskustva i sugestije naših korisnika su nam veoma bitne. Kontaktirajte nas!

Telefoni: 064/6426-484, 011/4049-212
E-mail: info@companywall.rs
PIB: 105340904
Matični broj: 20346400
TR: 275-0020222998245-45

Pristup portalu CompanyWall business omogućava da obogatite svoje poslovne podatke:

  • praćenjem poslovanja i poslovnih aktivnosti svih privrednih subjekata sa kojima poslujete ili sa kojima potencijalno želite da ostvarite kontakt i saradnju,
  • izračunavanjem bonitetne ocene na osnovu posebne metodologije ustanovljene po ugledu na najveće svetske bonitetne kuće,
  • sertifikacijom koja se vrši na osnovu postignute bonitetne ocene poslovanja za tu godinu.

Za razliku od ponude konkurenata naša usluga se ne produžava automatski i tehnička podrška je potpuno besplatna. Omogućen je pristup sistemu za 3 korisnika istovremeno i lista za redovno praćenje firmi koje sami izaberete se automatski ažurira na nedeljnom nivou. Bez dodatne doplate dostupan vam je spisak svih aktuelnih prodaja putem javnog nadmetanja, aktivnih postupaka stečajeva i likvidacije, otvorenih sudskih postupaka i drugih važnih obaveštenja koji se tiču vaše interesne grupe koju možete sami formirati.

U svakom trenutku jednostavnim logovanjem možete saznati i koja su lica zainteresovana za vaše poslovne aktivnosti pregledom dostupnih podataka o vašoj kompaniji. Sve informacije su predstavljene na jednostavan i pregledan način i od neprocenjivog su značaja za brzo donošenje poslovnih odluka uz minimalan rizik.

Sertfikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall business predstavlja validno uverenje naše bonitetne kuće koje se dodeljuje firmama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i finansijske kriterijume. Bonitetna ocena, koju izračunavamo na osnovu jasne metodologije i analize finansijskog izveštaja, je pisano svedočanstvo vaše visoke pozicije na rasprostranjenom tržištu.  

Evaluaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na osnovu zvaničnih podataka o proceni kreditne sposobnosti, cash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala i drugih finansijskih i ekonomskih elemenata. Ovi podaci dostupni su nam zahvaljujući ekskluzivnoj saradnji koju CompanyWall business ostvaruje sa APR-om već godinama. 

U dinamičnoj atmosferi savremenog tržišta odluke često moraju biti donesene preko noći. CompanyWall business razvrstava potencijalne saradnike i konkurente u različite bonitetne razrede i na taj način unosi red i veliki stepen sigurnosti pružajući zainteresovanim osobama gotovu klasifikaciju koja jasno razdvaja pouzdane od nepouzdanih partnera.

Naš zadatak je da vam pomognemo da donesete pravu odluku uz tačnu i proverenu informaciju o pouzdanosti budućeg saradnika. Informacije o kreditnom rejtingu, sudskim sporovima, poslovnom okruženju i stabilnosti sada su vam dostupne na jednostavan i pregledan način, uvidom u obrađene finansijske podatke svih privrednih subjekata koji posluju na srpskom tržištu. Uz sve relevantne podatke o firmi, klijenti lakše procenjuju potencijalne partnere i mogu da naprave kategorizaciju klijenata na osnovu njihove kreditne istorije i prethodnih plaćanja. 

Informacije na portalu CompanyWall business se ažuriraju svakodnevno i možete biti sigurni da su svi podaci o firmama precizni i pravovremeni.

Uz usluge koje nudi CompanyWall business umanjujete rizike izborom pouzdanih dobavljača i kupaca, sarađujete s jednom od najpouzdanijih firmi za određivanje bonitetnih ocena i kreditnih rizika, štedite vreme i sredstva i možete se u potpunosti koncentrisati samo na najvažnije aktivnosti vaše firme. 

Uz CompanyWall business imate realan pregled finansijske situacije - “krvne slike preduzeća” -  Vaših poslovnih partnera.

Svesni smo da povećanje transparentnosti poslovanja ubrzava napredak ekonomije u zemlji i regionu i doprinosi sigurnijem poslovanju, odnosno svodi rizike na minimum. Privredni subjekti, firme, ali i institucije se oslanjaju na podatke, ocene i sertifikaciju koju za njih vrši CompanyWall business, a značaj naše bonitetne kuće je povećan pojavom velikog broja kreditnih derivata i drugih finansijskih proizvoda koji zavise od platežne sposobnosti partnera i verovatnoće neizvršenja. 

 

CompanyWall business je bonitetna kuća od poverenja koja nesmetano posluje na četiri evropska tržišta. U takvim okolnostima, prepoznatljiv i autentičan dizajn najboljih bonitetnih razreda predstavlja nezaobilazan element. Zbog toga smo originalne pečate ocena AAA, AA+ i A+ zaštitili kao intelektualno vlasništvo pri Zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Srbije, kao i pri EUIPO-u (European Union Intellectual Property Office)

Zaštitom intelektualnog vlasništva, pečata AAA, AA+ i A, nismo samo zaštitili autentičan dizajn već mnogo više od toga. Originalna estetika je sredstvo za lakše prepoznavanje verodostojne usluge i najpouzdanijeg asistenta srpskih firmi - CompanyWall business. 

 

Da vam olakšamo svakodnevno poslovanje, sklapanje novih partnerstava, kako biste proširili poslovanje u zemlji i inostranstvu.

Trudimo se da vam omogućimo nesmetan i transparentan rad, jer uz naše usluge u mogućnosti ste da se lakše zadužujete. Sertifikacija CompanyWall business je vaša karta za ulazak na poslovno tržište ukoliko ste relativno nepoznati, jer se investitori oslanjaju na ocenu rangiranja, a ne na “prepoznavanje imena”. Dobar bonitetni rejting je najbolji marketinški alat za vašu firmu.

Primenom savremenih metoda zadovoljavamo zahtevne potrebe tržišta, ali i individualne i specifične potrebe klijenata s ciljem unapređenja intelektualnog kapitala, poslovnih performansi, profitabilnosti, likvidnosti i produktivnosti poslovanja u Srbiji. Svakodnevno pomažemo razvoj finansijskog tržišta u Srbiji, dok razvrstavanjem klijenata u bonitetne razrede minimalizujemo rizike poslovanja za različite entitete i olakšavamo investitorima da razumeju kreditni rizik različitih dužnika.

Takođe, pomažemo institucijama i vladinim subjektima da pristupe kreditnim sredstvima bez potrebe da prolaze kroz dugotrajne procene poverilaca. CompanyWall business bonitetne ocene pomažu srpskom finansijskom tržištu kao svojevrsna mera i procena različitih ekonomskih entiteta. 

Naš cilj je da vam pomognemo da poslujete sigurnije i da vas motivišemo da proširite poslovna ulaganja!

Aktivno učešće u postavljanju viših standarda u području poslovanja, trgovine i investicije u Srbiji, uvođenje novih poslovnih navika i trendova, ali i njihovo predviđanje i kreiranje, koje će doprineti napretku celokupne srpske privrede.

Verujemo u progres, ali se redovno osvrćemo na metode poslovanja u prošlosti, na greške iz kojih učimo zarad uspešnijeg i efikasnijeg poslovanja u budućnosti. Svesni smo da kreditne snage, rizici, politika poslovanja i razvitak tehnologije utiču na napredak firme, vlade, pokretne i nepokretne imovine. 

 

Čak i oku običnog posmatrača ne promiče brzi razvitak finansijskih institucija. Naša želja je da opravdamo dobro ime koje nosimo na srpskom tržištu i osporimo sve ono što se smatra rigidnim u radu bonitetnih kuća.

Čvrsto verujemo da je prosvećena kreditna analiza ne samo nauka, već i umetnost!