Ko je CompanyWall Business?

CompanyWall doo je renomirana bonitetna kuća osnovana 2007. godine u cilju pomoći poslovnim subjektima da unaprede svoje poslovanje pronalaženjem i povezivanjem sa novim klijentima.

Osim toga bavi se proverom potreba i likvidnosti, kao i poboljšanjem efikasnosti rada analizom finansijskih podataka i mnogih ekonomskih faktora. Naše višegodišnje iskustvo svakodnevno obogaćujemo kroz uspehe na četiri različita tržišta u Evropi.

CompanyWall business mapa poslovanja

Šta CompanyWall radi?

Svesni smo koliko veliki značaj i neprocenjivu vrednost imaju proverene informacije uz koje su poslovni subjekti upućeni u aktuelna lokalna i globalna dešavanja i trendove u savremenom poslovanju. Nakon višegodišnjeg iskustva znamo šta je tačno potrebno jednoj savremenoj kompaniji koja želi da obezbedi transparentno i sigurno poslovanje.

CompanyWall je pionir umrežavanja i uspostavljanja poslovnih veza između domaćih, ali i stranih kompanija.

CompanyWall - finansijski asistent

Svesni smo da povećanje transparentnosti ubrzava napredak ekonomije u zemlji i regionu sigurnijim poslovanjem, odnosno svođenjem rizika na minimum. Pouzdane informacije su danas jedan od najvažnijih faktora uspešnog biznisa i zato je naša misija da ih učinimo dostupnim što većem broju naših klijenata.

Iskustva i sugestije naših korisnika su nam veoma važni. Zato u CompanyWall-u verujemo u našu zajedničku budućnost u kojoj ćemo sa finansijskim asistentom CompanyWall Business zajedno rasti, razvijati se i potvrditi našu ulogu u unapređenju poslovanja i strategije investiranja na domaćem tržištu.

Naš zadatak je da Vam pomognemo da donesete pravu odluku uz tačnu i proverenu informaciju o pouzdanosti buduće saradnje. CompanyWall Business finansijski asistent

Sertifikat bonitetne izvrsnosti

Bonitetna ocena Sertifikat bonitetne izvrsnosti, koja se dobija posebnom metodologijom i analizom finansijskog izveštaja i drugih brojnih faktora, možete dobiti pisano priznanje koje svedoči o visokom pozicioniranju na rasprostranjenom tržištu.

Evaluaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na osnovu zvaničnih podataka o proceni kreditne sposobnosti, cash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala i drugih finansijskih i ekonomskih elemenata. Ove informacije su našoj bonitetnoj kući dostupne na osnovu ekskluzivne saradnje koju već godinama unazad uspešno ostvarujemo sa Agencijom za privredne registre.

Posedovanjem sertfikata, kompanija povećava svoj kredibilitet na tržištu i dobija svedočanstvo dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada, čime osigurava prednost u odabiru u odnosu na konkurenciju. Ujedno, posedovanjem ovog sertifikata, klijentima i partnerima potvrđujete sigurnost poslovanja iz finansijskog i ekonomskog aspekta.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti
CompanyWall sertifikat bonitetne izvrsnosti je službeno priznanje postojanog i sigurnog rada kompanije. CompanyWall business sertifikati bonitetne izvrsnosti

Misija CompanyWall Business

Sa našim klijentima gradimo i održavamo dugoročnu saradnju kroz ponudu jedinstvenih usluga, prilagođenih individualnim zahtevima. Vrhunskim kvalitetom usluga, dostupnošću i pouzdanošću, ulivamo sigurnost i poverenje. Svim našim korisnicima, saradnicima i partnerima na tržištu pristupamo sa brigom i poštovanjem.

Nastojimo da zadovoljimo njihove specifične potrebe jer na taj način svi napredujemo. Prihvatamo ličnu odgovornost i uvek težimo da budemo drugačiji, bolji i da podstičemo napredak. Mi smo lojalni, iskreni i direktni prema našim našim klijentima i partnerima.

Misija kompanije CompanyWall je da primenom savremenih metoda pomogne klijentima da povećaju intelektualni kapital, rezultate, profitabilnost, likvidnost i produktivnost poslovanja.

Vizija CompanyWall Business

Cilj je ne samo da se uvode nove poslovne navike i trendovi, već i da se predviđaju i kreiraju.

CompanyWall posluje u korak s vremenom koje dolazi i pruža uvid u podatke o vašim klijentima, saradnicima i poslovnim partnerima uz dostavljanje finalnog proračuna bonitetne ocene po konkurentnoj ceni, bez ograničenja upotrebe.

Vizija CompanyWall Business platforme je aktivno učešće u unapređenju tržišta u Srbiji i postavljanje viših standarda u oblasti poslovanja, trgovine i investicija.

CompanyWall usluge

Naš zadatak je da vam pomognemo da donesete pravu odluku pri odabiru uz tačnu i proverenu informaciju o pouzdanosti buduće saradnje. Informacije o kreditnom rejtingu, sudskim sporovima, poslovnom okruženju i stabilnosti, sada su vam dostupne na jednostavan, pregledan i pouzdan način, uvidom u obrađene finansijske podatke svih koji posluju na srpskom tržištu.

Za razliku od ponude konkurenata, naša usluga se ne produžava automatski i tehnička podrška je potpuno besplatna. Omogućen je pristup sistemu za tri korisnika istovremeno i lista za redovno praćenje firmi koje sami izaberete se automatski ažurira na nedeljnom nivou.

Bez dodatne doplate, dostupan vam je popis svih aktuelnih prodaja putem javnog nadmetanja, aktivnih postupaka stečajeva i likvidacije, otvorenih sudskih postupaka i drugih važnih obaveštenja koji se tiču vaše interesne grupe koju možete sami da formirate.

U svakom trenutku jednostavnim logovanjem možete saznati i koja su lica zainteresovana za vaše poslovne aktivnosti pregledom dostupnih podataka o vašoj kompaniji. Sve informacije su predstavljene na jednostavan i pregledan način i od neprocenjivog su značaja za brzo donošenje poslovnih odluka uz minimalan rizik.

Pogledajte proizvode
Pristup portalu CompanyWall omogućava da obogatite svoje poslovne podatke praćenjem aktivnosti svih privrednih subjekata sa kojima poslujete ili sa kojima potencijalno želite da ostvarite kontakt i saradnju.
Bonitetna ocena CompanyWall

Bonitetna ocena

Skup standardizovanih podataka koji obuhvata kompletno poslovanje poslovnog subjekta

Finansijski asistent bonitetne kuce CompanyWall

Finansijski asistent

Uvid u kompletne finansijske podatke kompanije kako bi razdvojili pouzdane od nepouzdanih partnera

Bonitetni izveštaj CompanyWall

Bonitetni izveštaj

Jednostavan i precizan uvid u najvažnije podatke o poslovanju kompanije

Sertifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall Business

Sertifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda bonitetne kuće CompanyWall o uspešnosti kompanije i njegovom sigurnom poslovanju