O nama


CompanyWall business je renomirana bonitetna kuća osnovana 2013. godine s ciljem da pomogne poslovnim subjektima da unaprede svoje poslovanje pronalaženjem i povezivanjem s novim klijentima, proverom njihovih potreba i likvidnosti i poboljšanju učinkovitosti rada analizom finansijskih podataka i brojnih ekonomskih faktora.

Svesni smo značaja i neprocenjive vrednosti proverene poslovne informacije koja omogućava poslovnim subjektima da drže korak s aktuelnim lokalnim i globalnim događajima i trendovima u savremenom poslovanju.

Naše višegodišnje iskustvo u poboljšanju procesa poslovanja svakodnevno obogaćujemo kroz uspešno poslovanje na četiri različita tržišta u Evropi. Mi znamo sa sigurnošću šta je potrebno savremenoj firmi koja želi da osigura transparentno i sigurno poslovanje.

CompanyWall je lider umrežavanja i uspostavljanja poslovnih veza između domaćih i stranih kompanija. Brojimo desetine hiljada zadovoljnih klijenata koji svedoče o kvalitetu naših usluga finansijskog asistenta.

Naša intuitivna mreža pretvara poslovnu nameru u rezultate !


Gde smo ?

Makenzijeva 53, 11 000 Beograd


Kontaktirajte nas !

Telefoni: 064/6426-484, 011/4049-212
E-mail: info@companywall.rs
PIB: 105340904
Matični broj: 20346400
TR: 355-000320029998526

Pristup portalu CompanyWall omogućava da obogatite svoje poslovne podatke:

  • praćenjem poslovanja i poslovnih aktivnosti svih privrednih subjekata sa kojima poslujete ili sa kojima potencijalno želite da ostvarite kontakt i saradnju,
  • izračunavanjem bonitetne ocene na osnovu posebne metodologije ustanovljene po ugledu na najveće svetske bonitetne kuće
  • sertifikacijom koja se vrši na osnovu postignute bonitetne ocene poslovanja za tu godinu

Za razliku od ponude konkurenata naša usluga se ne produžava automatski i tehnička podrška je potpuno besplatna. Omogućen je pristup sistemu za 3 korisnika istovremeno i lista za redovno praćenje firmi koje sami izaberete se automatski ažurira na nedeljnom nivou. Bez dodatne doplate dostupna vam je popis svih aktuelnih prodaja putem javnog nadmetanja, aktivnih postupaka stečajeva i likvidacije, otvorenih sudskih postupaka i drugih važnih obaveštenja koji se tiču vaše interesne grupe koju možete sami formirati.

U svakom trenutku jednostavnim logovanjem možete saznati i koja su lica zainteresovana za vaše poslovne aktivnosti pregledom dostupnih podataka o vašoj kompaniji. Sve informacije su predstavljene na jednostavan i pregledan način, i od neprocenjivog su značaja za brzo donošenje poslovnih odluka uz minimalan rizik.

Sertfikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall predstavlja validno uverenje naše bonitetne kuće koje se dodeljuje kompanijama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i finansijske kriterijume. Jedino na osnovu bonitetne ocene koju na osnovu posebne metodologije i analize finansijskog izveštaja drugih brojnih faktora možete dobiti pisano svedočanstvo vaše visoke pozicije na rasprostranjenom tržištu.

Evaulaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na osnovu zvaničnih podataka o proceni kreditne sposobnosti, cash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala i drugih finansijskih i ekonomskih elemenata, koji su našoj bonitetnoj kući dostupni na osnovu ekskluzivne saradnje koju CompanyWall već godinama unazad uspešno ostvaruje sa APR-om.

U dinamičnoj atmosferi savremenog tržišta odluke često moraju biti donesene "preko noći". CompanyWall razvrstava potencijalne saradnike i konkurente u različite bonitetne razrede i na taj način unosi red i veliki stupanj sigurnosti pružajući zainteresovanim osobama gotovu klasifikaciju koja jasno razdvaja pouzdane od nepouzdanih partnera, zahvaljujući karakteristikama koje su nevidljive oku prosečnog posmatrača. 

Naš zadatak je da Vam pomognemo da donesete pravu odluku uz tačnu i proverenu informaciju o pouzdanosti budućeg saradnika. Informacije o kreditnom rejtingu, sudskim sporovima, poslovnom okruženju i stabilnosti sada su Vam dostupne na jedonstavan i pregledan način, uvidom u obrađene finansijske podatke svih privrednih subjekata koji posluju na srpskom tržištu. Uz sve relevantne podatke o firmi, klijenti lakše procenjuju potencijalne partnere i mogu da naprave kategorizaciju klijenata na osnovu njihove kreditne istorije i prethodnih plaćanja. 

Naš zadatak je da Vam pomognemo da donesete pravu odluku uz tačnu i proverenu informaciju o pouzdanosti buduće saradnje. Informacije o kreditnom rejtingu, sudskim sporovima, poslovnom okruženju i stabilnosti sada su Vam dostupne na jednostavan i pregledan način, uvidom u obrađene finansijske podatke svih poslovnih subjekata koji posluju na srpskom tržištu. Uz sve relevantne podatke o firmi, klijenti lakše procenjuju potencijalne partnere i mogu da naprave kategorizaciju klijenata na osnovu njihove kreditne istorije i prethodnih plaćanja. 

Informacije na portalu CompanyWall se ažuriraju svakodnevno i možete biti sigurni da su svi podaci o preduzećima pouzdani.

Uz usluge koje nudi CompanyWall umanjujete rizike izborom pouzdanih dobavljača i kupaca, sarađujete s jednom od najpouzdanijih firmi za određivanje bonitetnih ocena i kreditnih rizika, štedite vreme i sredstva i možete se u potpunosti koncentrisati samo na najvažnije aktivnosti Vaše firme. 

Uz usluge koje nudi CompanyWall umanjujete rizike izborom pouzdanih dobavljača i kupaca, sarađujete s jednom od najpouzdanijih firmi za određivanje bonitetnih ocena i kreditnih rizika, štedite vreme i sredstva i koncentrišete se samo na najvažnije aktivnosti Vaše firme. 

Uz CompanyWall imate realan pregled finansijske situacije - “krvne slike preduzeća” -  Vaših poslovnih partnera.

Svesni smo da povećanje transparentnosti poslovanja ubrzava napredak ekonomije u zemlji i regionu i doprinosi sigurnijem poslovanju, odnosno svoji rizike na minimum. Privredni subjekti, firme, ali i institucije se oslanjaju na podatke, ocene i sertifikaciju koju za njih vrši CompanyWall, a značaj naše bonitetne kuće je povećan pojavom velikog broja kreditnih derivata i drugih finansijskih proizvoda koji zavise od finansijske sposobnosti partnera i verovatnoće neizvršenja. 

Iskustva i sugestije naših korisnika su nam veoma bitni. Zato u CompanyWall-u verujemo u našu zajedničku budućnost u kojoj ćemo sa finansijskim asistentom CompanyWall zajedno rasti, razvijati se i potvrditi našu ulogu u unapređenju poslovanja i strategije investiranja na domaćem tržištu. 

CompanyWall je bonitetna kuća od poverenja koja nesmetano posluje na četiri evropska tržišta. U takvim okolnostima, prepoznatljiv i autentičan dizajn najboljih bonitetnih razreda predstavlja nezaobilazan element. Zbog toga smo originalne pečate ocena AAA, AA+ i A+ zaštitili kao intelektualno vlasništvo pri Zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Srbije, kao i pri EUIPO-u (European Union Intellectual Property Office)

Zaštitom intelektualnog vlasništva, pečata AAA, AA+ i A, nismo samo zaštitili autentičan dizajn već mnogo više od toga. Originalna estetika samo je sredstvo za lakše prepoznavanje verodostojne usluge i najpouzdanijeg asistenta srpskih firmi - CompanyWall Business. 

 

- Prepoznatljiv dizajn CompanyWall ocene lako se povezuje sa njihovom kvalitetnom uslugom. Sve više firmi postavlja električni CompanyWall Sertifikat zbog čega više ne moramo da vršimo dodatnu proveru o ispravnosti te ocene, prepoznajemo CompanyWall pečate kao verodostojan znak kvalitetnog poslovanja i lakše ostvarujemo saradnju s potencijalnim partnerima - izjavili su mnogi naši klijenti. 

 

Primenom savremenih metoda zadovoljavamo zahtevne potrebe tržišta, ali i individualne i specifične potrebe klijenata s ciljem unapređenja intelektualnog kapitala, poslovnih performansi, profitabilnosti, likvidnosti i produktivnosti poslovanja u Srbiji. 

Aktivno učešće u postavljanju viših standarda u području poslovanja, trgovine i investicija u Srbiji, uvođenje novih poslovnih navika i trendova, ali i njihovo predviđanje i kreiranje, koje će doprineti napretku celokupne srpske privrede.