Sertifikat bonitetne izvrsnosti


Jedna od najvećih bonitetnih kuća u Srbiji, CompanyWall, broji desetine hiljada zadovoljnih klijenata i vrši sertiikaciju onih koji su ostvarili uslove za dobijanje ove potvrde uspešnog i sigurnog poslovanja. 

CompanyWall ima dugogodišnju tradiciju dodele Sertifikata bonitetne izvrsnosti na više evropskih tržišta. Vršimo sertifikaciju svih firmi i poslovnih subjekata koji su zadovoljili neophodne uslove, a hiljade zadovoljnih klijenata povtvrđuje našu prestižnu poziciju na srpskom tržištu kada je ova vrsta usluge u pitanju. 

CompanyWall Sertifikat bonitetne izvrsnosti je službeno priznanje postojanog i sigurnog rada firme. Istraživanja analitičara pokazuju da firme koje su nosioci CompanyWall Sertifikata posluju stabilnije, progresivno ostvaruju održivi uspeh, prepoznaju se međusobno na nacionalnom i internacionalnom nivou. Firme koje su nosioci Sertiikata čine poslovnu mrežu najboljih na teritoriji Republike Srbije i posluju rame uz rame s najuspešnijim evropskim zemljama. 

Pre pojave mogućnosti brzog pregleda bonitetnih izveštaja, za sve firme je bilo potrebno izdvojiti vreme i pregledati "ručno" informacije o poslovanju određenog poslovnog subjekta; nakon pojave bonitetnih kuća poput CompanyWall te informacije su dostupne nakon svega nekoliko klikova i klijenti ih dobijaju obrađene i spremne za korišćenje. Uz Sertifikat bonitetne izvrsnosti dodatna pretraživanja firme više nisu potrebna, s obzirom da je Sertifikat sam po sebi validna referenca vrhunskog poslovanja nosioca! 

Zahvaljujući proverenoj metodologiji na osnovu koje određujemo bonitetne ocene i sertifikaciju, naši klijenti u svakom trenutku znaju da mogu da se oslone na podatke koje za njih obrađujemo, a da je CompanyWall Sertifikat pouzdana referenca kvalitetnog poslovanja u Srbiji. 

Dok većina bonitetnih kuća u zemlji sertifikuje firme na osnovu opštih i slobodnije određenih parametara (npr. firma mora da posluje duže od godinu dana bez dugova), CompanyWall prati zadate kriterijume pomoću kojih je moguće prezicno određivanje bonitetne ocene, uz minimalizaciju proizvodljnosti. Zahvaljujući kriterijumima kao što su vremenski period koji je subjekt proveo u blokadi, porezna i druga dugovanja, glavna i sporedna delatnost i likvidnost, odnos prihoda u javnom i privatnom sektoru, kao i mnogi drugi koje smo postavili vodeći se proverenim metodama najvećih bonitetnih kuća, naši klijenti dobijaju preciznu ocenu i finansijski izveštaj na koji mogu da se oslone. 

Metodologija na osnovu koje sertiikujemo najuspešnije poslovne subjekte temelji se na analizi makroekonomskih i političkih faktora, kao i internog i eksternog okruženja u kome firma posluje. Jedan deo naše metodologije je javno dostupan i možete ga videti ovde: 

METODOLOGIJA

Drugi deo, poznatiji u Zavodu za zaštitu intelektualnog vlasništva kao "Know-how", predstavlja nedokumentovane informacije koje su autorizovano vlasništvo bonitetne kuće CompanyWall. 

Bonitetnu izvrsnost su uspele da steknu samo firme koje ispunjavaju visoke standarde poslovne etike i koje su se kroz duži vremenski period pokazale kao pouzdan poslovni partner koji zaslužuje pažnju i poverenje, a neke od njih su lideri srpskog poslovnog okruženja: GSP Beograd, Mozzart, Tigar, Petrohemija, Tarkett, Sunoka i mnoge druge.

CompanyWall dodeljuje Sertifikat bonitetne izvrsnosti poslovnim subjektima koji su ocenjeni najvišim bonitetnim ocenama AAA, AA+ i A+. 

 


Šta znači Sertifikat bonitetne izvrsnosti na nivou inhouse poslovanja?

Na individualno-potrošačkom nivou CompanyWall je izvor izuzetnih poslovnih informacija koje klijentima omogućavaju najbolja rešenja i ispunjavaju zahteve modernog tržišta. Najznačajnija usluga koju CompanyWall omogućava je sertifikacija najuspešnijih. Bonitetni izveštaji su našim klijentima od velike pomoći pri bržem sklapanju partnerstava, ali sertifikacija najboljih privrednih subjekata moderno poslovanje prenosi na viši nivo. 

Sertifikovane firme ostvaruju prednost i ugled pri odabiru partnera i u odnosu na druge firme. Nosioci Sertifikata bonitetne izvrsnosti nalaze se u samom vrhu domaće privrede i stoje rame uz rame s najuspešnijim internacionalnim preduzećima. 

Sertifikat bonitetne izvrsnosti otvara vrata za proboj na različita tržišta i olakšava komunikaciju s potencijalnim klijentima. Sertifikovane firme ovim činom stiču kredibilno priznanje odgovornosti i postojanosti. 

Na međunarodnom tržištu Sertifikat bonitetne izvrsnosti je sastavni deo modernog poslovanja, a sertifikacija u verodostojnoim bonitetnim kućama kao što je CompanyWall je najznačajnija referenca uspešnog rada. 

Značaj sertifikovanih za ekonomsku strukturu Republike Srbije 

Nezavisna bonitetna kuća CompanyWall igra značajnu ulogu za uspostavljanje stabilne i objektivne arhitekture finansijskih podataka u Srbiji. Popularnost bonitetnog ocenjivanja proizilazi iz jednostavnosti gde se brojni obrađeni podaci predstavljaju jednim simbolom. Sertiikacija i bonitetni izveštaji doprinose razvoju finansijskog tržišta u zemlji i značajni su za lakšu orijentaciju i određivanje preciznijeg finansijskog stanja u zemlji. Od velike su pomoći i investitorima da objektivnije sagledaju kako stabilne, tako i nesigurnije strane ekonomske strukture u državi. 

Privredni subjekti, firme, ali i institucije se oslanjaju na podatke, ocene i sertifikaciju koju za nih vrši CompanyWall, a značaj naše bonitetne kuće uvećan je pojavom velikog broja kreditnih derivata i drugih finansijskih proizvoda koji zavise od finansijske sposobnosti partnera i verovatnoće neizvršenja.  

CompanyWall pečati –više od autentičnog vizualnog identiteta

Po pravilima koje su ustanovile najveće svetske bonitetne kuće, bonitetne ocene poslovnih subjekata određuju se od najniže CCC do najviše ocene AAA. Bonitetne kuće dodeljuju Sertifikat firmama koje su ostvarile ocene od A+ do AAA. Ipak, mnoge bonitetne kuće ne zadovoljavaju do kraja specifičnu prirodu bonitetnog ocenjivanja, pa zbog neoriginalnog dizajna ocena nisu u mogućnosti da ostvare prepoznatljiv vizuelni identitet na tržištu. 

CompanyWall se ističe jedinstvenim dizajnom bonitetnih ocena koji nam je omogućio da nas klijenti brzo i lako prepoznaju kao verodostojan brend i pouzdanu bonitetnu kuću. Pečati AAA, AA+ i A+ su pravo kojim štitimo znak koji je u opticaju, a originalan dizajn ocena služi brzom prepoznavanju i čini nas drugačijima u odnosu na slične ocene drugih bonitetnih kuća. CompanyWall pečati označavaju naš vizuelni identitet i simoblizuju pouzdan i uverljiv rad naše kuće. 

U institucijama od značaja - Zavodu za intelektualno vlasništvo i EUIPO (European Union Intellectual Property Office) – CompanyWall pečati su zaštićeno vlasništvo. Polažemo autorska prava na pečate, koja nas štite od neautorizovanog kopiranja ili preuzimanja ideje. Konkurentnom ponudom i autentičnim dizajnom uveli smo nove standarde finansijske analize na srpsko tržište.

Zaštitom intelektualnog vlasništva, pečata AAA, AA+ i A+, nismo samo zaštitili autentičan dizajn već mnogo više od toga. Originalna estetika samo je sredstvo za lakše prepoznavanje proverene usluge i najpouzdanijeg asistenta srpskih firmi – CompanyWall.

Klikom na linkove ispod možete pogledati zaštićene pečate agencije CompanyWall:

EUIPO Zavod za intelektualnu svojinu

Pogledajte što o nama kažu zadovoljni klijenti:


SAMOSTALNA TRGOVINSKA RADNJA LAGER DUŠKO INJAC PR CACAK
PIB 105368922

 


EXOR ETI d.o.o
PIB 108345674

Komentar: "

Company Wall Business d.o.o. urucio je priznanje i sertifikat kompaniji Exor Eti d.o.o. kojoj je dodeljenja AA+ bonitenta ocena za 2018. godinu.

Ovo je još jedan dokaz da je kompanija Exor Eti d.o.o. maskimalno posvecena da obezbedi sigurnost svojim klijentima.

Exor Eti d.o.o. - vaš pouzdani partner i ubuduce!"

 


VIS-STO PLUS
PIB 107447528

Komenatar: "Sertifikat je lep, dizajn klasican, a kutija originalna i odlicno se uklapa uz sertifikat. Kada budem otišao u penziju moji naslednici ce videti kako sam poslovao. Baza cwbiz je odlicna stvar, veoma je pregledna i podaci su upotrebljivi i korisni."


DELGARO DOO
PIB 109009492

Komentar: "Prelep je sertifikat, prvi put vidim ovako nešto.Obavezno cu postaviti sertifikat na vidnom mestu u kancelariji, svratite kod nas ako budete u prolazu da vidite kako izgleda!"

 

 


RAKO-PLAST
PIB 104452648

Komentar: "Juce sam dobio sertifikat i divno izgleda zajedno sa kutijom, baš sam pricao kolegi o Vama i i preporucio sam mu Cwbiz!"

 

 

 

 


TR PETAR I TINA
PIB 107850272


Trgovacka radnja Petar i Tina dobila je još jedno lepo priznanje. U bonitetnom izveštaju za 2017. godinu, CompanyWall LTD ocenio je TR Petar i Tina ocenom A+ i dodelio sertifikat kojim se potvrduje da je poslovni subjekat u grupi preduzeca sa najboljom binitetnom ocenom u Srbiji i da kao poslovni subjekat ispunjava sve kriterijume za 2017. godinu i spada u sam vrh u bonitetne izvrsnosti.
 

 


 

SALON LEPOTE ALEKSANDRA

PIB 101537084 

Tim firme CompanyWall Business je Salonu lepote Aleksandra dodelio najvišu bonitetnu ocenu za uspešno poslovanje u 2017. godini.

sertifikat bonitetne izvrsnosti

 


U svetu brzog poslovanja, gde firme sticu i desetine novih klijenata na dnevnom nivou, gde imamo samo trenutak da razmislimo i donesemo presudnu poslovnu odluku rizicno poslovanje predstavlja svakodnevnu pretnju.

Poslovni partneri cesto nemaju vremena da detaljno provere na koji nacin posluje njihov buduci saradnik, a ukoliko sami govorite o svojim uspesima opet možete delovati pretenciozno. Sertifikat bonitetne izvrsnosti, priznat na svetskom tržištu poslovanja kao validan dokaz dobrog rada firme, tu je da istakne u prvi plan pouzdanost vaše firme.


Sedište firme Comapnywall Business je u Londonu, pa i sertifikati bonitetne izvrsnosti stižu i prolaze proveru u Londonu.