TOP LOG
Opis kompanije
Društvo sa ograničenom odgovornošću TOP LOG je registrovano na adresi DIMITRIJA AVRAMOVIĆA 40, 11030, Beograd (Čukarica), Srbija i posluje od 9.8.2024. Trenutni direktor je Ivan Banović.
Vlasnik kompanije je Ivan Banović, dok je pretežna delatnost društva registrovana pod šifrom 5229 - Ostale prateće delatnosti u saobraćaju.
Bonitetna ocena firme za 2025. godinu je A+. Zahvaljujući ovim pokazateljima, TOP LOG se pozicionira kao pouzdan akter u svojoj industriji.
Na današnji dan firma NIJE blokirana
U 2024. godini kompanija je ostvarila ukupne prihode u iznosu od 18.280.000,00. Neto rezultat je bio 214.000,00 neto dobitak.
Kompanija zapošljava ukupno 1 radnika, dok prosečna bruto zarada po zaposlenom iznosi 35.583,33 mesečno. Operativna efikasnost, mereno EBITDA, iznosila je 252.000,00 u 2024.
Sertifikat bonitetne izvrsnosti 2025
A+
Dubinska ocena kompanije je: Više srednja
Siguran i stabilan poslovni partner, nizak kreditni rizik
Rezime finansija
2022 | 2023 | 2024 | |
---|---|---|---|
Ukupni prihodi | 0,00 | 0,00 | 18.280.000,00 |
Ukupni rashodi | 0,00 | 0,00 | 18.028.000,00 |
Neto dobitak/gubitak | 0,00 | 0,00 | 214.000,00 |
Kapital | 0,00 | 0,00 | 214.000,00 |
Obrtna imovina | 0,00 | 0,00 | 11.292.000,00 |
Kratkoročne obaveze | 0,00 | 0,00 | 8.978.000,00 |
Dugoročne obaveze | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
Potraživanja po osnovu prodaje | 0,00 | 0,00 | 9.990.000,00 |
Racio tekuće likvidnosti | 0,00 | 0,00 | 1,26 |
Broj zaposlenih | 0,00 | 0,00 | 1,00 |
Ebitda | 0,00 | 0,00 | 252.000,00 |
Prosečna bruto plata po zaposlenom | 0,00 | 0,00 | 35.583,33 |
Računi i blokade
Broj Trr
265-1680310004219-12Datum otvaranja računa
12.8.2024.Datum zatvaranja
-Banka
Raiffeisen banka A.D.- BeogradStatus bankovnog računa
AktivanBroj Trr
265-1000001134522-21Datum otvaranja računa
12.8.2024.Datum zatvaranja
-Banka
Raiffeisen banka A.D.- BeogradStatus bankovnog računa
AktivanBroj Trr
265-1000001134520-27Datum otvaranja računa
12.8.2024.Datum zatvaranja
-Banka
Raiffeisen banka A.D.- BeogradStatus bankovnog računa
Aktivan