SLATKIŠ BY OLIVERA
Opis kompanije
Preduzetnik SLATKIŠ BY OLIVERA je registrovano na adresi TRG KARAĐORĐEV VENAC 6, 19000, Zaječar, Srbija i posluje od 18.11.2021. Njihov kontakt telefon je 063402613 i kontakt email oliveraz1974@gmail.com.
Vlasnik kompanije je Olivera Milojković, dok je pretežna delatnost društva registrovana pod šifrom 1071 - Proizvodnja hleba, svežeg peciva i kolača. Kompanija se svrstava u kategoriju mikro preduzeće prema kriterijumima definisanim Zakonom o računovodstvu Republike Srbije.
Bonitetna ocena firme za 2025. godinu je AA+. Zahvaljujući ovim pokazateljima, SLATKIŠ BY OLIVERA se pozicionira kao pouzdan akter u svojoj industriji.
Na današnji dan firma NIJE blokirana
U 2024. godini kompanija je ostvarila ukupne prihode u iznosu od 2.132.000,00. Neto rezultat je bio 27.000,00 neto dobitka.
Kompanija zapošljava ukupno 1 radnika, dok prosečna bruto zarada po zaposlenom iznosi 99.333,33 mesečno. Operativna efikasnost, mereno EBITDA, iznosila je 36.000,00 u 2024.
Sertifikat bonitetne izvrsnosti 2025
AA--
Dubinska ocena kompanije je: Visoka
Stabilno poslovanje uz blago povećan rizik
Rezime finansija
| 2022 | 2023 | 2024 | |
|---|---|---|---|
| Ukupni prihodi | 2.600.000,00 | 3.098.000,00 | 2.132.000,00 |
| Ukupni rashodi | 2.321.000,00 | 2.750.000,00 | 2.097.000,00 |
| Neto dobitak/gubitak | 255.000,00 | 309.000,00 | 27.000,00 |
| Kapital | 250.000,00 | 560.000,00 | 587.000,00 |
| Obrtna imovina | 545.000,00 | 604.000,00 | 743.000,00 |
| Kratkoročne obaveze | 319.000,00 | 62.000,00 | 195.000,00 |
| Dugoročne obaveze | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Potraživanja po osnovu prodaje | 162.000,00 | 219.000,00 | 222.000,00 |
| Racio tekuće likvidnosti | 1,71 | 9,74 | 3,81 |
| Ebitda | 268.000,00 | 358.000,00 | 36.000,00 |
| Broj zaposlenih | 1,00 | 1,00 | 1,00 |
| Prosečna bruto plata po zaposlenom | 95.000,00 | 107.500,00 | 99.333,33 |
Računi i blokade
Broj Trr
200-3426700101025-59Datum otvaranja računa
23.11.2021.Datum zatvaranja
-Banka
Banka Poštanska štedionica A.D.- BeogradStatus bankovnog računa
Aktivan