Miraš Bulatović pr BOMIS
Opis kompanije
Preduzetnik Miraš Bulatović pr BOMIS je registrovano na adresi 7. JULA 3, 25225, Kruščić, Srbija i posluje od 6.9.2022. Njihov kontakt telefon je 062343703 i kontakt email radionica.bomis@gmail.com.
Vlasnik kompanije je Miraš Bulatović, dok je pretežna delatnost društva registrovana pod šifrom 2562 - Mašinska obrada metala.
Bonitetna ocena firme za 2025. godinu je AA+. Zahvaljujući ovim pokazateljima, Miraš Bulatović pr BOMIS se pozicionira kao pouzdan akter u svojoj industriji.
Na današnji dan firma NIJE blokirana
U 2024. godini kompanija je ostvarila ukupne prihode u iznosu od 7.142.000,00. Neto rezultat je bio 241.000,00 neto dobitak.
Kompanija zapošljava ukupno 3 radnika, dok prosečna bruto zarada po zaposlenom iznosi 70.944,44 mesečno. Operativna efikasnost, mereno EBITDA, iznosila je 321.000,00 u 2024.
Sertifikat bonitetne izvrsnosti 2025
AA--
Dubinska ocena kompanije je: Visoka
Stabilno poslovanje uz blago povećan rizik
Rezime finansija
2022 | 2023 | 2024 | |
---|---|---|---|
Ukupni prihodi | 0,00 | 0,00 | 7.142.000,00 |
Ukupni rashodi | 0,00 | 0,00 | 6.821.000,00 |
Neto dobitak/gubitak | 0,00 | 0,00 | 241.000,00 |
Kapital | 0,00 | 0,00 | 265.000,00 |
Obrtna imovina | 0,00 | 0,00 | 286.000,00 |
Kratkoročne obaveze | 0,00 | 0,00 | 45.000,00 |
Dugoročne obaveze | 0,00 | 0,00 | 1.000.000,00 |
Potraživanja po osnovu prodaje | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
Racio tekuće likvidnosti | 0,00 | 0,00 | 6,36 |
Broj zaposlenih | 0,00 | 0,00 | 3,00 |
Ebitda | 0,00 | 0,00 | 321.000,00 |
Prosečna bruto plata po zaposlenom | 0,00 | 0,00 | 70.944,44 |
Računi i blokade
Broj Trr
325-9500700197099-16Datum otvaranja računa
29.9.2022.Datum zatvaranja
-Banka
OTP banka Srbija A.D.- Novi SadStatus bankovnog računa
AktivanBroj Trr
325-9601700068814-52Datum otvaranja računa
29.9.2022.Datum zatvaranja
-Banka
OTP banka Srbija A.D.- Novi SadStatus bankovnog računa
AktivanBroj Trr
370-0000000045782-41Datum otvaranja računa
15.9.2023.Datum zatvaranja
-Banka
3 Banka A.D.- Novi SadStatus bankovnog računa
Aktivan