Jednostavan za upotrebu, pregledan, a istovremeno nudi i dodatne funkcije, koje će vam olakšati upotrebu.

Portal sadrži dodante funkcije za lakšu, bržu i jednostavnu upotrebu:


1. Lista za praćenje

Lista za praćenje je potpis firmi koji Vi sami kreirate.  Njena osnovna funkcija je popis svih firmi koje često pregledate na jednom mestu. Ovde vam se nude detaljnije informacije o pojedinačnoj firmi u obliku grafa, brže informacije, bonitetna ocena i pokazatelj rasta, stagnacija ili pad prometa firme.

Kada vidite ikonicu  prati pomoc klikom na nju dodaćete firmu na listu za praćenje, a s ikonicom neprati pomoc ćete istu pomeriti sa liste.

Upravo tako imate na samom popisu na desnoj strani kod svake firme strelicu koja pokazuje poslovanje u odnosu na prethodnu godinu.

pomoc

Upravo tako imate na samom popisu na desnoj strani kod svake firme strelicu koja pokazuje poslovanje u odnosu na prethodnu godinu.

Strelica zelena znači da je firma u odnosu na prethodnu godinu poboljšala poslovanje

Strelicazuta znači da je firma ostala na približno istom poslovanju u odnosu na prethodnu godinu

Strelicacrvena znači da je firma smanjila svoje prihode i da posluje slabije nego prethodne godine


2. Izvoz godišnjeg izveštaja

Na detaljnom pregledu firme, klikom na ikonicu pomoc pdf možete izvesti celokupni finansijski izveštaj u PDF formatu, u preglednom i praktičnom formatu.


3. Ko me je tražio

Na tom popisu imate pregled koja od registrovanih firmi je pregledala vaše finansijske podatke. Takođe možete videti broj neregistrovanih korisnika, koji su gledali osnovne podatke o vašoj firmi. Usluga je praktična, videćete i da li je po portalu CompanyWall Business neko pregledao vaše poslovne partnere, kupce ili dobavljače.


4. Aukcije

Companywall Business Vam omogućava pregled svih aukcija, pokretne i nepokretne imovine sa područja cele Hrvatske. Isto tako kod nas objavljene aukcije sadrže službeni dokument sa svim sudskim informacijama.

pomoc drazbe

drazba pomoc


5. Stečajevi

Svi aktuelni stečajevi su objavljeni i na portalu CompanyWall Business. Tako ste uvek u toku i znate koje firme su duzniku stečaju i s kime ubuduće treba poslovati, a s kim ne.

 


6. Najbolje firme

Sertifikat bonitetne izvrsnosti podiže vaš kredibilitet kod poslovnih partnera, dobavljača, kupaca i svrstava Vas u sam vrh kredibilnosti firmi.

 AAA AA plus A plus

Najbolje firme su one koje su dobile sertifikat bonitetne izvrsnosti i spadaju u vrh bonitetnih ocena. Za dobijanje sertifikata izvrsnosti se informirajte na email info@companywall.rs ili nas pozovite na 064/6426-484.